La UE Montcada es manté tercer amb 6 punts

L’equip ha guanyat el Sant Josep de Badalona per 7’5 a 2’5

La UE Montcada ha guanyat el Sant Josep de Badalona per 7’5 a 2’5 a la vuitena ronda del Campionat de Catalunya per equips. Amb aquest resultat, els montcadencs es consoliden a la tercera posició amb 6 punts, per darrera de l’UGA-BCN –segon amb 7 punts–, i el Sabadell, el líder, amb 8 punts. A la novena ronda, la UE Montcada visitarà el Foment, al mig de la taula.

 

D’altra banda, l’equip B ha aconseguit l’ascens a Preferent a falta d’una jornada després de vèncer el Catalunya per 2-6, el que el manté líder del seu grup amb 8 triomfs en 8 partits. Després de Setmana Santa, la UE Montcada B jugarà els play-off contra els primers dels altres grups per determinar el campió de Catalunya de la categoria.

 

Pel que fa a la resta de conjunts, el C va empatar a 3 contra l’Ateneu Colón E i manté unes mínimes opcions de no baixar. El D també va fer taules (2-2) contra l’Ateneu Colón H.  D’altra banda, l’equip S-12 va perdre contra el Vilafranca per 0-4.

 

Respecte al Torneig Tancat que organitza la UE Montcada, el primer classificat és Hipólito Asís, amb opcions d’aconseguir norma de Gran Mestre, seguit de José Camacho (2n) i William Espinoza (3r). El pròxim divendres es disputarà la setena ronda.

 

Deixa un comentari