La UE Montcada no organitzarà aquest any l’Open Internacional a causa dels seus deutes econòmics

Al desembre, la seva junta directiva presidida per Arturo Vidarte va ser cessada i l’entitat podria quedar dissolta

Arturo Vidarte, expresident del club, amb l'últim guanyador de l'Open
Arxiu/Rafa Jiménez
Després de 26 edicions, l’Open Internacional Ciutat de Montcada no s’organitzarà aquest any per culpa dels problemes econòmics que pateix la UE Montcada. Arturo Vidarte, que va dirigir el club des de l’any 2010 i fins que la junta directiva es va dissoldre al desembre passat, reconeix l’existència de deutes, principalment amb Hisenda, però acusa la Generalitat i l’Ajuntament d’haver generat aquesta situació pel seu retard en el pagament de les subvencions. Vidarte es mostra molt crític amb la gestió que fa l’Institut Municipal d’Esports i Lleure, al que acusa de “no ser transparent a l’hora d’entregar les subvencions” i de no haver publicat al portal de transparència el llistat d’ajudes a les entitats dels anys 2016 i 2017. L’expresident del club no descarta tornar a organitzar l’Open al 2020 si hi ha una canvi de govern i retreu que l’executiu no hagi defensat l’única competició internacional que es feia al municipi. El futur de la UE Montcada, que s’ha quedat sense socis i jugadors, podria passar per la seva dissolució.
 
El regidor d’Esports, Salvador Serratosa (ERC), ha lamentat la situació que està vivint l’entitat, però ha afirmat que “l’Ajuntament no és respon-
sable del seu deute”. L’edil ha reconegut que l’IME no va pagar la subvenció del 2018 perquè “la legislació impedeix donar una ajuda a un club que tingui deutes amb Hisenda”
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari