La UE Sant Joan aconsegueix una meritòria victòria a Ripollet (1-2)

El CD Montcada empata a 3 al camp del Puig-reig amb un gol al temps de descompte

Una acció del primer partit de la fase d'ascens entre el Sant Joan i el Castellar
Berta Barcons

La UE Sant Joan Atlètic i el CD Montcada han sumat els primers punts a la fase d’ascens a Primera Catalana. El conjunt de Daniel Sánchez va aconseguir una meritòria victòria al difícil camp del Ripollet per 1-2, mentre que l’equip de Miki Corominas va empatar a tres al camp del Puig-reig amb un gol en el temps afegit. Després d’aquesta jornada, els de Can Sant Joan segueixen liderant la classificació al grup d’ascens del grup 4, amb 52 punts i un coeficient de 2’6, a dos punts de diferència del Castellar (2’3), que va perdre a casa contra el Joanenc (1-2), situant-se aquest equip a la tercera plaça, amb 44 punts i un 2 de coeficient. Empatats amb 38 punts i un coeficient d’1,9 es troben el Ripollet (4t) i el CD Montcada (5è), tancant la taula el Puig-reig, també amb 38 punts, però amb un coeficient de 1’7.

El Sant Joan es va poder treure l’espineta del primer matx de lliga, que va perdre per la mínima al camp del Ripollet. En aquesta ocasió, els montcadencs van començant marcant, amb un gol d’Omar Balde al minut 12, però en el 37, els ripolletencs van igualar l’electrònic. Just a l’inici del segon temps, el capità Albert Jiménez va fer l’1-2.

El CD Montcada es troba al cinquè lloc a la fase d’ascens

El partit a Puig-reig va ser molt intens. La primera part va acabar amb un 2-0 i el porter local expulsat amb targeta vermella des del minut 35 en aturar en falta una acció clara de gol per part del conjunt verd. La inferioritat numèrica es va igualar al segon temps, ja que l’àrbitre va expulsar el montcadenc Daniel Peinado en veure la segona targeta groga per una picaraballa a la grada en acabar el primer temps, una decisió criticada per la banqueta verda en considerar que el jugador verd no havia intervingut.

A la represa, els verds van retallar diferències al minut 73 amb un gol d’Abdel Hayah, però novament el Puig-reig va ampliar l’avantatge al 87 deixant el marcador amb un 3-1 que semblava ja definitiu. Però, el Montcada va continua insistint fins que als últims instants va obtenir la recompensa al treball durant tot el matx, amb dos gols d’Eric Joan Paratore al 89 i el 94. “Estic content perquè hem sumat un punt valuós en un matx que tant podíem haver guanyat com perdre. Esperem que aquest empat serveixi perquè els jugadors agafin confiança en si mateixos i juguin sense nervis. Poden competir contra qualsevol”, ha valorat Corominas.

Estic content perquè hem sumat un punt valuós en un matx que tant podíem haver guanyat com perdre. Esperem que aquest empat serveixi perquè els jugadors agafin confiança en si mateixos i juguin sense nervis. Poden competir contra qualsevol

Miki Corominas

Tercera Catalana

La UD Santa María, a l’onzena plaça del grup 13 amb 31 punts, va empatar sense gols contra el Marina-Escola Sant Joan Murtra, el cinquè classificat amb 42. L’equip, que està a prop de la zona de descens, no està tenint sort en el capítol ofensiu. “La lesió d’Oriol Repiso es nota molt de cara a porteria. No estem fins en aquest sentit i ens està passant factura”, assegura el tècnic, Andoni Ortolà, qui ha afegit que l’equip també està acusant la gran quantitat de lesions.

La lesió d’Oriol Repiso es nota molt de cara a porteria. No estem fins en aquest sentit i ens està passant factura

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

Segona Femenina

El sènior femení del FB Montcada va perdre per 1-3 contra el Can Fatjó de Rubí, a la cinquena plaça amb 36 punts. Les montcadenques ocupen la desena posició, amb 15. La primera part va acabar amb empat a zero. El gol local el va marcar Edith Ortiz al minut 88.