La UE Sant Joan At. visita el camp del Sadabell Nord i el CD Montcada té jornada de descans

El Santa María rebrà el Piferrer a l’estadi aquest dissabte i el FB Montcada femení es desplaçarà al camp del Balconada

Una imatge del derbi entre el CD Montcada i la UE Sant Joan Atlètic
Sílvia Alquézar

La UE Sant Joan Atlètic defensarà el lideratge del subgrup 4B de Segona Catalana en la visita d’aquest dissabte (17h) al camp del Sabadell Nord. Els montcadencs són al capdavant de la classificació, amb 15 punts en 6 jornades, mentre que el rival és a la sisena plaça, amb 6 punts.

El tècnic del Sant Joan, Daniel Sánchez, no podrà dirigir l’equip des de la banqueta, ja que haurà de complir un partit de sanció per la targeta vermella que va veure per protestar al darrer matx jugat a casa contra l’Olímpic Can Fatjó (3-2). Respecte al partit, Sánchez assegura que “serà un rival complicat, però com tots. Intentarem seguir en la mateixa línia de treball, anar a per totes i competir al màxim per intentar puntuar”.

Serà un rival complicat, però com tots. Intentarem seguir en la mateixa línia de treball, anar a per totes i competir al màxim per intentar puntuar

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan Atlètic
Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan Atlètic
Sílvia Alquézar

D’altra banda, el CD Montcada, que també està enquadrat al subgrup 4B, té jornada de descans aquesta setmana perquè li tocava jugar contra el Cerdanyola B, que s’ha retirat de la competició. Els verds ocupen la segona plaça, amb 12 punts, amb 4 victòries i només una derrota, que va tenir lloc a casa contra el Sant Joan.

Tercera

La UD Santa María rep aquest dissabte (18h) la visita del Piferrer a l’estadi de la Ferreria. Ambdós equips estan molt igualats a la classificació del grup 13, ja que els de Terra Nostra són a l’onzena posició, amb 7 punts, mentre que el rival es troba un lloc per sota, amb 6.

El Santa María afronta el partit amb força baixes, especialment en la defensa. A l’últim partit es va lesionar el central Eleder Ortolà, que serà dubte fins al final. “Els jugadors d’aquesta posició els tenim lesionats, per tant, si no recuperem Eleder tenim un problema”, ha comentat el tècnic, Andoni Ortolà. El tècnic ha afegit que l’objectiu és convertir l’estadi de la Ferreria en “un fortí per sumar els tres punts”.

Els jugadors d’aquesta posició els tenim lesionats, per tant, si no recuperem Eleder tenim un problema

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María
La UD Santa María rebrà la visita del Piferrer
Laura Grau

Femení

El FB Montcada té una bona oportunitat per sumar aquesta jornada la seva segona victòria a la lliga, que s’encadenaria a la que va aconseguir la setmana passada contra l’Andorra B (2-1). Les montcadenques, sota les ordres de Jonàs Arrieta, visitaran diumenge (18.30h) el camp del Balconada, que és el cuer del grup 2, amb cap punt. Per la seva banda, les montcadenques es troben a la sisena posició, amb 4 punts. “Cada setmana demostrem que som capaces de superar-nos”, ha indicat la capitana, Andrea Alcalà.

Cada setmana demostrem que som capaces de superar-nos

Andrea Alcalà, capitana del FB Montcada femení

Deixa un comentari