La UE Sant Joan Atl. es queda sense el triomf a Can Rull a l’últim sospir (2-2)

La UD Santa María empata a tres al camp del Bon Pastor i el FB Montcada, sense entrenador, guanya el Badia per 1-0

Óscar Muñoz, amb el número 11, va inaugurar el marcador al camp del Can Rull
Raül Rivas

La UE Sant Joan Atlètic va perdre dos punts al camp del Can Rull-Romulo Tronchoni de Sabadell –tercer, amb 18 punts– en encaixar un gol a l’últim sospir del partit, que va acabar amb empat a dos. Els montcadencs es van avançar al minut 32 amb un gol d’Óscar Muñoz, però els sabadellencs van empatar al 65 de penal. Brian Canalejo va establir el 1-2 en el marcador i, als darrers instants, el Can Rull va fer el definiti empat a 2.

Els de Daniel Sánchez segueixen primers del subgrup 4B de Segona, amb 28 punts, i el CD Montcada, que va tenir jornada de descans, es manté al segon lloc, amb 22. La competició tornarà el cap de setmana després de Reis. Els verds visitaran el camp del Can Fatjó, penúltim amb 9 punts, i el Sant Joan rebrà el San Lorenzo, el cuer, amb 8.

Tercera Catalana

La UD Santa María va empatar a 3 al camp del Bon Pastor, al quinzè lloc del grup 13 amb 13 punts, mentre que els montcadencs són a la dotzena plaça, amb 16.

El conjunt d’Andoni Ortolà va començar marcant al minut 25 amb un gol d’Asier Ortolà, però el rival va capgirar el resultat en deu minuts, amb un gol al 33 i dos penal al 36 i 38. A la represa, Oriol Repiso per partida doble va igualar l’electrònic, amb dos gols al 46 i el 57.“Vam fer un bon partit, però el vam regalar amb dos penals clars i absurds, sobretot el segon”, ha valorat l’entrenador.

Vam fer un bon partit, però el vam regalar amb dos penals clars i absurds, sobretot el segon

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

El Santa María tornarà a la competició el 7 de gener a l’estadi de la Ferreria contra el Valldoreix.

Segona femenina

El FB Montcada ha tancat el 2022 amb una important victòria contra el Badia –antepenúltim, amb 4 punts– per la mínima (1-0), amb un gol de Laura Sánchez al minut 61. Les montcadenques marxen de vacances a la novena posició, amb 10 punts. Malgrat la victòria, la capitana del FB, Andrea Alcalà, reconeix que van fer “un partit molt fluix perquè ens ha afectat anímicament que novament estem sense entrenador”.

Un partit molt fluix perquè ens ha afectat anímicament que novament estem sense entrenador

Andrea Alcalà, capitana del FB Montcada

L’equip va començar la temporada amb el tècnic Jonàs Arrieta, que va dirigir només els tres primers partits, i fins ara s’havia fet càrrec de la plantilla José Alberto Cerón, un entrenador de la casa. “De cara a l’any vinent, esperem trobar un tècnic que pugui entendre els nostres objectius i aconseguir crear una pinya al vestidor”, ha comentat Alcalà. El FB Montcada jugarà el primer matx de l’any vinent el 8 de gener a Navàs.