La UE Sant Joan Atlètic i el CD Montcada arriben al derbi amb els deures fets amb sengles victòries contra rivals complicats

La UE Sant Joan guanya el Badia (1-2) i el CD Montcada, el Sabadel Nord (3-2). El Santa Maria cau a Ripollet B (4-1) i el FB Montcada contra el Calaf (0-3)

El CD Montcada i la UE Sant Joan Atl. estan fent una gran temporada
Sílvia Alquézar

La UE Sant Joan Atlètic i el CD Montcada arriben al derbi local del pròxim dissabte amb els deures fets, després d’haver aconseguit sengles victòries davant de rivals complicats al subgrup 4B de Segona Catalana. El conjunt de Can Sant Joan es va imposar al camp del Badia per 1-2, mentre que els verds van superar el Sabadell Nord per 3-2 a l’estadi de la Ferreria. Els de Daniel Sánchez lideren la classificació amb 34 punts i l’equip de Miki Corominas és segon, amb 28 i un partit menys.

Al matx contra el Sabadell Nord, el Montcada es va avançar amb 3-0 al minut 36, amb dos gols de Francisco Baena i un de Ricard Planella. Abans del descans, els sabadellencs van retallar diferència al 44. A la represa, els montcadencs van disposar d’ocasions per ampliar el marcador, però va ser el Sabadell qui va fer el 3-2, posant l’emoció al matx fins als darrers instants.

Per a Corominas, la victòria és molt important: “Hem fet un partit molt bo i, segurament, hem disputat la millor primera part de la temporada, tot i que hem acabat patint perquè no hem pogut sentenciar el matx”, argumenta el tècnic.

Miki Corominas, entrenador del CD Montcada

Per la seva banda, la UE Sant Joan Atlètic porta dotze jornades consecutives sense perdre, ja que només ha ensopegat al camp del Ripollet a la primera jornada de lliga. A Badia, els montcadencs van inaugurar el marcador amb un gol de Brian Canalejo als primers minuts, però els locals van empatar a la jugada següent. El capità Albert Jiménez va fer l’1-2 al minut 33. “L’equip va fer un bon treball, adaptant-se a totes les fases de joc i sabent la importància que tenien els tres punts”, ha explicat Sánchez.

L’equip va fer un bon treball, adaptant-se a totes les fases de joc i sabent la importància que tenien els tres punts

Daniel Sánchez

Tercera Catalana

La UD Santa María va caure al camp del Ripollet B per 4-1 i se situa a la desena plaça al grup 13, amb 19 punts. El rival es va avançar en el marcador al quart d’hora de joc, però un gol de Jaime Nuez al 36 va neutralitzar l’avantatge. A la represa, el Ripollet va sentenciar el matx amb tres gols més. El pròxim dissabte, el Santa María rebrà la visita del Can Buxeres, el quart classificat, amb 29 punts, a l’estadi de la Ferreria (18h).

Segona Femenina

El FB Montcada va perdre aquest diumenge a casa contra el Calaf per 0-3. Les visitants van marcar els dos primers a la primera part i el tercer, al 69. Després d’aquesta jornada, el FB ocupa la desena plaça, amb 10 punts. El pròxim dissabte, l’equip jugarà al camp del Montmajor, el vuitè classificat, amb 15 punts.