La UE Sant Joan Atlètic i el CD Montcada juguen a domicili l’última jornada de la primera fase

El Sant Joan visita el CN Terrassa i el CD Montcada, el San Lorenzo. A Tercera, el Santa María juga a l’EE Guineuta, mentre que el FB Montcada femení es desplaça a Can Trias

El Sant Joan i el CD Montcada es tornaran a enfrontar a la segona fase de la lliga
Berta Barcons

El subgrup 4B de Segona Catalana disputa aquest cap de setmana l’última jornada de la primera fase de la lliga. A falta d’un matx, ja es coneixen quins són els tres equips que lluitaran per l’ascens de categoria juntament amb els tres primers classificats del subgrup 4A. La UE Sant Joan Atlètic és el líder, amb 46 punts, seguit del CD Montcada, amb 34, i a tan sols dos punts es troba el Ripollet, al tercer lloc.

Al proper matx, l’equip de Can Sant Joan visitarà aquest dissabte (17.15h) el camp del CN Terrassa, l’antepenúltim amb 16 punts, i el CD Montcada es desplaçarà aquest diumenge (12h) al camp del San Lorenzo, cuer amb 12 punts, mentre que els ripolletencs rebran també diumenge (12.15h) el Sabadell Nord. Tot i que ja tenen assegurada la classificació, l’objectiu d’ambdós equips és sumar la victòria per passar a la ronda següent amb el màxim de punts possibles.

Tercera Catalana

El Santa María, al vuitè lloc del grup 13, amb 29 punts, visitarà aquest dissabte (18h) el camp de l’EE Guineueta, una posició per sota amb un punt menys. L’objectiu dels de Terra Nostra és mantenir la línia positiva de resultats. “Serà un partit complicat, però segurament recuperarem algun dels jugadors lesionats, un fet que ens pot donar més solidesa defensiva i més seguretat a l’equip”, ha manifestat el tècnic, Andoni Ortolà.

Serà un partit complicat, però segurament recuperarem algun dels jugadors lesionats, un fet que ens pot donar més solidesa defensiva i més seguretat a l’equip

Andoni Ortolà

Segona Femenina

El FB Montcada es desplaça aquest cap de setmana al camp del Can Trias, el líder amb 39 punts. El matx es disputarà el pròxim diumenge (18h). Per la seva banda, les montcadenques no guanyen des del 18 de desembre passat i es troben a la desena plaça, amb 11 punts.

Deixa un comentari