La UE Sant Joan Atlètic ja és campió de la primera fase a falta de quatre jornades

Els montcadencs van superar el Sabadell Nord per 3-2. La UD Santa María comença la segona volta amb una victòria important contra el Naise Barcelona (1-2), un rival directe. El FB Montcada perd contra el Pirineus per 0-2

Brian Canalejo ha fet aquesta jornada un hat-trick
Berta Barcons

La UE Sant Joan Atlètic s’ha assegurat la primera plaça del subgrup 4B de Segona Catalana a falta de quatre jornades perquè acabi la primera fase. El conjunt local es va imposar dissabte al Sabadell Nord per 3-2 en un partit vibrant amb un hat-trick de Brian Canalejo, que va avançar el seu equip al minut 13.

Els sabadellencs van empatar al 30 i, a la represa, van donar la volta al marcador amb un segon gol al minut 57. L’alegria els va durar poc, perquè tres minuts més tard, Canalejo va empatar el matx i, a les acaballes, un gol de penal va donar els tres punts al conjunt local.

“Va ser un partit igualat, contra un equip que hauria d’estar molt més a dalt en la classificació”, ha valorat el tècnic, Daniel Sánchez, qui s’ha mostrat “feliç pel treball de l’equip”, tot destacant que “a la primera part es va relaxar amb el gol, però a la represa va saber reaccionar. “Estic content per continuar imbatuts a casa i per ser campions de la primera fase, però encara falta molt per assolir l’objectiu de l’ascens. Hem de seguir treballant sense relaxar-se”.

Estic content perquè continuem imbatuts a casa i som campions de la primera fase, però encara falta molt per assolir l’objectiu de l’ascens. Hem de seguir treballant sense relaxar-se

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan Atl.

El Sant Joan té jornada de descans el pròxim cap de setmana. Qui repredrà la competició serà el CD Montcada, que rebrà dissabte la visita del CN Terrassa a l’estadi de la Ferreria (16h). Els verds són a la segona posició amb 31 punts i dos partits menys, mentre que els terrassencs ocupen la vuitena plaça, amb 13.

Tercera Catalana

El Santa María juga els dissabtes a l’estadi de la Ferreria a les 18h
Raül Rivas

La UD Santa María ha començat la segona volta amb una victòria important per 1-4 contra el Naise Barcelona, un rival directe a la zona baixa de la classificació al grup 13 de Tercera Catalana. El conjunt de Terra Nostra s’ha retrobat amb el triomf després de tres derrotes consecutives. “Iniciar el segon tram de la lliga guanyant és molt important i, a més, continuant amb el bon joc que estem realitzant durant tot el mes passat, tot i que els resultats no reflecteixen la millora”, assegura el tècnic, Andoni Ortolà, qui ha remarcat que “aquesta setmana sí que hem estat encertats de cara a gol, tot i que en podrien haver estat més per la gran quantitat d’ocasions que vam crear”.

Iniciar el segon tram de la lliga guanyant és molt important i, a més, continuant amb el bon joc que estem realitzant durant tot el mes passat, tot i que els resultats no reflecteixen la millora

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

Els golejadors montcadencs van ser Marcos Delgado (32′), Eduardo Gianni Tonato (36′), Aleix Coll (46′) i Jaime Nuez (56′), mentre que el Naise va marcar el seu únic gol al 65.

El Santa María ha pujat fins a l’onzena posició, amb 22 punts, i el Naise ha baixat fins al catorzè lloc, amb 20. El pròxim dissabte, els montcadencs rebran la visita del Planadeu-Roureda, novè amb 25 punts, a l’estadi de la Ferreria (18h). “Esperem recuperar alguns defenses lesionats per ser més sòlids encara”, assegura Ortolà. “Al seu camp ens van guanyar i ara té tres punts més que nosaltres. Serà un rival dur, però si seguim amb la solidesa defensiva i el bon joc podem sumar els tres punts”, argumenta el tècnic.

Segona Femenina

El FB Montcada va perdre 0-2 contra el Pirineus, tercer classificat amb 31 punts. Les montcadenques ocupen la novena plaça, amb 11. Aquest any, l’equip encara no coneix la victòria, ja que només ha sumat un punt dels 18 possibles. En la pròxima jornada, el FB Montcada visitarà l’Andorra B, un lloc per sota amb 10 punts.