La UE Sant Joan denuncia insults racistes del tècnic del Vilassar de Mar

El conjunt de Rubén López ‘Turu’ perd injustament al camp de l’equip d’El Maresme (3-2). El CD Montcada cau també contra la Sabadellenca (3-2)

Rubén López 'Turu' ha denunciat els insults racistes
Laura Grau

El partit del Sant Joan contra el Vilassar de Mar va més enllà de la derrota. El club ha denunciat els insults racistes que l’entrenador rival va dirigir al jugador Mustapha Mouhou en la part final del partit: «Aquests actes haurien de ser castigats amb una duresa ferma per part de la federació. Sobretot perquè aquest senyor és el que pilota la nau de la pedrera d'un equip amb història i que es troba a 3a RFEF», ha criticat Rubén López ‘Turu’ en declaracions a La Veu..

En el terreny esportiu, els de Can Sant Joan no acaben de trobar una dinàmica positiva: «Som un equip molt irregular, que fora de casa no acaba d'aconseguir els punts necessaris per estar a la part de dalt», lamenta el tècnic de l’UE Sant Joan. "La part positiva és que a les 4 derrotes que portem hem estat superiors al rival", puntualitza. Tot i haver encaixat tres gols, els maresmecs van xutar 4 vegades a portaria. Per contra, els de Can Sant Joan va ser l’equip de les ocasions, «amb tres pals, quatre xuts amb molt de perill i contínues aproximacions», relata ‘Turu’ qui s’ha mostrat satisfet pel camí a seguir "tot i que necessitarem continuant treballant i molt sobretot per deixar d'encaixar gols".

El Vilassar de Mar es va avançar al minut 6 i marxa al descans amb un marcador favorable de 2 a 0. Al 55’ va marcar el 3 a 0. Els de Can Sant Joan van aconseguir retallar diferències al 59’ i al 80’ amb gols de Fredy Villanueva i Dani Moreno.

Derrota del CD Montcada en l’últim minut (3-2)

Un gol de la UE Sabadellenca en el minut 89 va castigar en excés la bona imatge que va oferir ahir l’equip que entrena Miki Corominas. Yacuba Jobarteh va avançar l’equip verd en el minut 14. El rival va capgirar el marcador en 17 minuts i Rubén Prados va marcar l’empat en temps afegit abans del descans. El conjunt verd continua penúltim amb sis punts