La UE Sant Joan es consolida amb 15 equips i prop de 180 jugadors, la majoria del barri

L’entitat presentarà els conjunts a l’afició el 26 de novembre al camp municipal de Can Sant Joan

Dos jugadors del Sant Joan en el derbi contra el CD Montcada
Sílvia Alquézar

La UE Sant Joan At. compta aquesta temporada amb 15 equips en total, dels quals set estan inscrits a la Federació Catalana de Futbol i els altres competeixen a les lligues de l’Associació Esportiva Cadeca. Pel que fa als equips masculins, l’entitat té dos sèniors, l’A juga a Segona Catalana i el B a Quarta; dos cadets, un a Primera Catalana i l’altre a Segona; un infantil, a Segona; dos alevins, un a Segona Catalana i l’altre a la lliga Cadeca; dos benjamins i dos prebenjamins, també a les competicions Cadeca.

Pel que fa als femenins, la UE Sant Joan té un sènior que disputa una lliga no federada; un aleví, a la lliga Cadeca, i un cadet de futbol 7, inscrit a la Federació Catalana de Futbol.

Objectius i novetats

El club té un total de 180 jugadors, un nombre semblant a la temporada passada, i la majoria viu al barri de Can Sant Joan. Aquesta campanya, el club compta amb un nou coordinador esportiu, Xavi Buesa: “Volem formar els jugadors com a persones i esportistes“.

El nou coordinador també és el segon entrenador del primer equip, dirigit pel tècnic Daniel Sànchez, que té com a principal objectiu pujar de categoria. El sènior A enquadrat en el subgrup 4B, és el líder en solitari amb 21 punts amb una única derrota després d’haver-se disputat nou jornades.

Volem formar els jugadors com a persones i esportistes

Xavi Buesa, nou coordinador del UE Sant Joan

Presentació

La UE Sant Joan At. presentarà tots els equips de l’entitat a la seva afició el pròxim 26 de novembre, en un acte que començarà amb la desfilada de tots els jugadors a la gespa del municipal de Can Sant Joan (18h) i que també inclourà diverses sorpreses i el parlament dels responsables de l’entitat. Tot seguit, el primer equip jugarà el seu partit corresponent a l’onzena jornada contra el Natació Terrassa, que ocupa la sisena plaça a la classificació, amb 9 punts.

Deixa un comentari