La UE Sant Joan i el CD Montcada juguen a domicili amb l’objectiu de sumar el primer triomf a la fase d’ascens

Els de Can Sant Joan es desplacen a Ripollet, mentre que els verds visitaran Puig-reig

Una acció del primer partit de la fase d'ascens entre el Sant Joan i el Castellar, primer i segon respectivament
Berta Barcons

Els dos equips montcadencs a la fase d’ascens del grup 4 de Segona Catalana juguen fora. La UE Sant Joan Atl. es desplaçarà aquest dissabte (17h) al camp del Ripollet, on va perdre a la primera jornada de lliga per 1-0. Per la seva banda, el CD Montcada viatjarà a Puig-reig, on jugarà el proper diumenge (16.30h).

Al primer matx del play-off, la UE Sant Joan Atlètic va perdre contra el Castellar per 2-3 i el CD Montcada va caure contra el Ripollet per 2-4. En l’altre partit del subgrup, el Joanenc va golejar el Puig-reig per 5-0. Després de la primera jornada, el conjunt de Can Sant Joan segueix líder, amb 54 punts, seguit pel Castellar, amb 50. Els ripolletencs són ara els tercers, amb 42 punts, mentre que el Joanenc i el CD Montcada, són a la quarta i cinquena plaça respectivament, amb 41 punts, seguits del Puig-reig, amb 37.

Ambdós equips locals afronten el proper partit amb moltes ganes de sumar el primer triomf en aquesta segona fase. “Tenim moltes ganes que arribi el proper dissabte per treure’ns l’espineta de la primera fase i guanyar a Ripollet”, ha comentat l’entrenador del Sant Joan, Daniel Sánchez. Per la seva banda, el tècnic del CD Montcada, també ha donat ànims als seus jugadors per oblidar-se de la primera ensopegada: “Hem d’aprendre de les errades. La derrota ens ha de fer més forts per anar a Puig-reig amb l’objectiu de sumar un triomf”.

“Tenim moltes ganes que arribi el proper dissabte per treure’ns l’espineta de la primera fase i guanyar a Ripollet”

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan Atlètic

“Hem d’aprendre de les errades. La derrota ens ha de fer més forts per anar a Puig-reig amb l’objectiu de sumar un triomf”

Miki Corominas, tècnic del CD Montcada
Una jugada del partit entre el CD Montcada i el Ripollet
Berta Barcons

Altres partits

En l’últim partit abans de Setmana Santa, la UD Santa María rebrà aquest dissabte (18h) a l’estadi de la Ferreria el Marina-Escola, el cinquè classificat del grup 13, amb 41 punts. Els montcadencs són a l’onzena plaça amb 30 punts. Per la seva banda, el FB Montcada jugarà al camp de Can Sant Joan contra l’Olímpic Can Fatjó de Rubí, aquest diumenge (18h). Les montcadenques, amb un partit menys, són a la desena plaça, amb 15 punts, mentre que el rival és cinquè amb 33.

Deixa un comentari