La UE Sant Joan rep el Badia, empatat a sis punts amb els locals

El CD Montcada visita el camp del Sabadell Nord

Acció durant el partit que la UE Sant Joan va disputar contra el Can Rull
Jesús Abad

Al grup 4B de la Segona Catalana es disputarà la quarta jornada del campionat on els dos equips montcadencs, empatats a 6 punts, buscaran seguir sumant i garantir la seva continuïtat a la següent fase. D’un costat, el CD Montcada visitarà el camp del Sabadell Nord, cinquè classificat amb tres punts, que la jornada passada va perdre a Badia 2 a 1. Els montcadencs van guanyar com a locals a l’Olímpic Can Fatjó per 2-0, fent ple de victòries i sumant 6 punts de sis possibles -la jornada dos l’equip va descansar-. Així doncs, segons Daniel Sánchez tècnic del CD Montcada "sortirem a guanyar per sumar tres nous punts ja que, quants més en tinguis, més fàcil serà la segona fase". Els de la capital vallesana, són cinquens amb una sola victòria en 3 jornades, però són un "club dels que ha d’estar a dalt pel seu potencial" comenta Sánchez, ja que l’any passat va descendir des de la Primera Catalana.

D’altra banda, la UE Sant Joan disputarà el seu partit com a local contra el quart classificat, el Badia, que va guanyar, precisament, contra el Sabadell, completant la segona victòria de la temporada i que, al igual que l’equip montcadenc disposa de 6 punts. El Sant Joan, que és l’equip més golejador del seu grup amb 10 gols, té per objectiu vèncer els de Badia i així desfer l’empat a punts existent a la classificació. Per això, hauran de mantenir les bones sensacions de la jornada anterior on es van imposar al San Lorenzo, el cuer, per 1 a 4. "Vam fer un bon partit. Vam disposar de moltes ocasions clares que no van entrar, però no puc recriminar res a l’equip que va treballar molt bé i ho va donar tot", va comentar Daniel Sánchez, tècnic dels montcadencs, que veu bé l’equip amb fam de victòries, polint certs aspectes cada setmana i millorant el nivell. El matx es jugara al Camp Municipal de Can Sant Joan a les 18.15 el proper dissabte 8 d’octubre.

Finalment, la UD Santa Maria visitarà el camp de l’Arrabal Gramanet de Santa Coloma en la quarta jornada de la Tercera Divisió Catalana. Els colomencs que són onzens en la classificació amb un partit menys que la resta, van golejar a domicili al Pajarila per 1-6 en la jornada anterior. Per la seva banda, els de Montcada no van poder passar de l’empat a 0 contra l’Olympia Viaró, tercer classificat, que va aguantar el resultat durant els 90 minuts amb una proposta molt defensiva, replegant i sortint a la contra. Els montcadencs, que no han començat bé aquesta temporada sumant 1 punt de 9 possibles van tenir ocasions molt clares i van aconseguir que el rival no xutés a porteria en tot el partit. El matx es disputarà a Santa Coloma dissabte 8 a les 18.15.