La Unió cau a casa i baixa a Segona

Els de Can Sant Joan perden 1 a 2 en el descompte amb picabaralla final

De res ha servit protagonitzar un dels grans partits de la temporada. La Unió ha acabat perdent en temps de descompte i això la condemna a la Segona Territorial, ja que ha acabat la competició tercer per la cua. Els d’Oswaldo Leboso han arriscat i ho han donat tot per endur-se els tres punts a casa en el darrer partit de lliga contra el Sant Ignasi que permetés somiar amb la salvació.

Al minut 11 de partit, el rival ha sorprès els de Can Sant Joan avançant-se en el marcador. A partir d’aquest moment la Unió s’ha abocat en atac. En el minut 32, una sacada de banda d’Èdgar l’ha aprofitada Marcos per empatar el partit (1-1). Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la represa, el Sant Joan ha continuat sent incisiu en atac, però sense la sort final. Les ocasions se succeïen a la porteria del Sant Ignasi però el marcador es mantenia igualat. El partit s’ha decidit en el temps de descompte, quan en una errada defensiva, el rival ha muntat una contra i ha aconseguit el gol de la victòria.