La Unió recupera la seva secció de tennis de taula

És iniciativa d’un grup de jugadors federats que volen difondre aquest esport entre joves i adults

El CT La Unió ha tornat gràcies a aquest grup de jugadors
Laura Grau

La Unió de Mas Rampinyo amplia el seu ventall d’activitats amb la recuperació d’una secció esportiva, el Tennis Taula La Unió, que ja va funcionar entre els anys 1974 i 1983. Sota la coordinació de Francisco Javier Aguado, i amb el suport del president de l’entitat, Jordi Escrigas, aquesta nova secció neix amb la intenció de donar a conèixer el tennis de taula al nostre municipi i ocupar el forat existent, ja que fins ara no existia cap club ni instal·lació que estiguessin dedicats a aquest esport. Ara mateix, el TT La Unió està integrat per una desena de membres, entre ells alguns jugadors que estan federats, en actiu i en categories nacionals, que estan disposats a oferir els seus coneixements per formar a persones que es vulguin iniciar o millorar el seu rendiment en aquest esport tant en una vessant lúdica com competitiva. Aquesta nova escola està oberta als adults de qualsevol edat i als nens i nenes majors de 5 anys. Les instal·lacions de La Unió s’adapten per poder jugar al tennis de taula tots els dimarts i dijous, al matí, de 9.15h a 12.00h. Després de les vacances d’agost, els horaris s’ampliaran a partir de setembre amb l’inici de les classes infantils, a la tarda, de 17.00h a 19.00h. Els dimarts també es donarà l’opció de poder entrenar, de 21.30h a 24.00h. Per a més informació sobre les quotes, ja que hi haurà preus especials per als socis de la Unió, es pot contactar amb el telèfon 685 971 923, mitjançant la pàgina del facebook o el twitter (@ttlaunio) o apropar-se a la mateix Unió (Avinguda Catalunya, 16-18), tots els dies, de dilluns a divendres, de 16h a 19h.

En un futur, un dels altres objectius del TT La Unió és expandir el seu projecte a les escoles per poder crear un lliga escolar, així com organitzar torneigs tant a nivell amateur com federatiu. Els seus responsables també s’ofereixen per col·laborar amb altres entitats del municipi, realitzant exhibicions o xerrades.

Per donar-se a conèixer al municipi, el TT La Unió va organitzar el 7 de juliol la primera edició del Open Tennis Taula La Unió. El torneig va comptar amb la participació de 14 jugadors. La victòria va ser per a José Hurtado, integrant del TT La Unió, que va guanyar en la final a Alberto Poza, del TT Cubelles.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari