La Unión treu pit en guanyar el derbi a Can Sant Joan per 4 a 1

Més de 600 persones van omplir el camp municipal de Can Sant Joan en un derbi històric on va destacar l’ambient festiu

La Unión ha demostrar que meréis anar per davant a la taula en guanyar el derbi contra el CD Montcada
Jesús Abad
El club verd ha pres la decisió per "interessos esportius"

L'Atlètic Sant Joan de Can Sant Joan ha guanyat el derbi contra el CD Montcada en un partit protagonitzat per l'emoció, la tensió, però també el bon ambient que s'ha viscut al camp municipal de Can Sant Joan. El resultat final del partit reforça la diferència existent entre ambdós equips reflectida també a la classificació general en aquestes primeres jornades de la temporada, on La Unión es troba a la part alta i el CD Montcada a la part baixa de la taula. 

El conjunt de José Manuel Martín 'Pinti' ha començat marcant en el minut 38 (1-0) i ha reforçat la distància vers el seu veí rival amb el segon gol poc abans d'arribar al descans (2-0). Ja a la segona part, els seguidors de La Unión han esclatat d'alegria en marcar el 3-0 en el minut 47 i el 4-0 en el minut 55. L'equip del CD Montcada ha vist com se li escapava el derbi davant un rival clarament superior i malgrat ha aconseguit marcar el 4-1 en el minut 65 per mediació de Camacho, ha deixat escapar tres nous punts i queda a la cua de la taula en una situació complicada.

Més de 600 persones han presenciat el derbi montcadenc. Un esdeveniment que no tenia lloc des de fa 14 anys i que enguany s'ha celebrat degut a la coincidència que els dos equips juguen en la mateixa categoria, a 2a Catalana. L'alcaldesa de Montcada, Laura Campos i el regidor d'Esports, Salvador Serratosa, han estat presents en el camp, així com el gerent de Lafarge, José Luis Coleto, principal patrocinador d'ambdós equips. El partit s'ha disputat en un ambient festiu sense cap incident a destacar i ha finalitzat amb una paella en acabar el partit.

Amb el cor a França

Un minut de silenci en record de les víctimes del terrorisme va precedir el derbi montcadenc tal i com havia decretat la Federació Catalana de Futbol per a tots els partits d'aquesta jornada en condemna dels atemptats de París. 

Seccions:

Deixa un comentari