La veterana Susana Moreno guanya la primera prova de la Copa Catalana de Curses Verticals

La corredora de la Joventut Atlètica Montcada va fer un temps de 44 minuts i 52 segons

Els atletes de la JAM Pablo Barbosa i Susana Moreno
JAM

La montcadenca Susana Moreno, de la Joventut Atlètica Montcada, ha guanyat la primera prova de la Copa Catalana de Curses Verticals en la categoria femenina de veterans, disputada a la muntanya de Sobrepuny (Berguedà). L’atleta local va recórrer els 3’53 quilòmetres amb un desnivell positiu de 775 metres en un temps de 44 minuts i 52 segons. Moreno va entrar a la posició 75 de la general i a la novena de dones.

D’altra banda, el seu company d’equip Pablo Barbosa va quedar al dotzè lloc al grup de veterans, amb un registre de 44 minuts i 47 segons, sent el 66 participant en categoria masculina a travessar la meta i el 74 de la general.