L’activitat de ‘futbol bombolla’ es podrà provar sense necessitat de pagar o fer una inscripció prèvia

El programa de la Festa incorpora un ampli de ventall de propostes esportives

L’Institut Municipal d’Esports i Lleure ha anunciat que tothom que vulgui podrà fer un tastet de l'activitat de futbol bombolla de Festa Major que es farà el diumenge, al pavelló Miquel Poblet, a partir de les 16.30h, sense necessitat de fer una inscripció prèvia o crear un equip. El futbol bombolla és una de les novetats del programa d’aquest any que inclou un ampli ventall de propostes a nivell esportiu amb el punt fort de la 12a edició de la Milla Urbana, que la Joventut Atlètica Montcada organitzarà també el diumenge, a partir de les 10h, a la rambla dels Països Catalans. Aquest mateix dia, es farà un torneig de petanca, a les instal·lacions del Club Petanca Montcada, a partir de les 9.30h, i una exhibició de korfbal, a l’exterior del pavelló Miquel Poblet, a partir de les 17h.

Dissabte, el CTT La Unió organitza al pavelló Miquel Poblet el VIè Open Popular Vila de Montcada amb una competició individual i per parelles, en horari de matí i tarda. També dissabte, l’UB MiR prepara un 3×3 de bàsquet que es farà, de 9 a 14h, davant del pavelló Miquel Poblet. Aquest mateix dia, també es farà una Caminada Popular al Poblat Ibèric de Les Maleses, a partir de les 9h, hi hauran partits a l’estadi de la Ferreria del Torneig de Futbol Base Vila de Montcada i un torneig de partides ràpides d’escacs, al carrer Major, de 10 a 13h.

Dilluns, el CFS Montcada prepara un 3×3 per a jugadors des de la categoria promesa fins a cadet que es farà, a partir de les 10h, a l’exterior del pavelló Miquel Poblet. Aquest mateix dia, de 10 a 13h, hi haurà una exibició de tir amb arc en aquest mateix espai.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari