L’AE Can Cuiàs comptarà aquesta temporada amb uns 400 esportistes

El passat diumenge va presentar les seves seccions de patinatge, futbol sala, excursionisme i petanca

Foto de família dels esportistes que van participar a la presentació
Laura Grau

L'AE Can Cuiàs es va presentar el passat diumenge davant la seva afició en el que va ser el tret de sortida per a la temporada 2016-2017. El club de Can Cuiàs està format per quatre seccions de patinatge, futbol sala, excursionisme i petanca amb un total de 370 esportistes. La secció més nombrosa és el Roller Can Cuiàs, que compta amb 190 socis i que es planteja com a objectius continuar impulsant el patinatge mitjançant les activitats extraescolars que realitza a diferents escoles del municipi així com mantenir els bons resultats dels seus equips de patinatge de velocitat de categoria sènior i infantil tan a nivell popular com federat.

D'altra banda, el club que presideix Jorge Fernández ha fet canvis a la secció de futbol sala. Juanma Díaz és el seu responsable i tindrà una seixantena de jugadors distribuïts en tres equips: un sènior, que jugarà a Tercera Catalana, i un aleví federats i un prebenjamí escolar, així com un grup d'entrenament que formaran part de l'escola.

La secció petanca, que no va poder participar a la presentació, està formada per 20 socis que estan federats i el Centre Excursionista de Can Cuiàs (CECC) compta amb 100 membres que continuaran gaudint de la natura amb les diferents excursions i sortides que s'aniran organitzant durant l'any.

L'acte de presentació d'aquest diumenge va comptar amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament, Salvador Serratosa (ERC). 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari