L’AE Can Cuiàs es queixa de les males condicions de la pista municipal

Un representant de l’entitat va exposar davant del plenari les circumstàncies que viuen diàriament

Guillem Fuertes va exposar les queixes del club al Ple
Laura Grau

Representats de l'AE Can Cuiàs van exposar al Ple ordinari de novembre la situació que viu el club en referència a la pista que utilitzen. La instal·lació és municipal i d'accés lliure però, segons va exposar Guillem Fuertes al torn de precs i preguntes, "s'està quedant obsoleta i presenta molts problemes"

Fuertes, entrenador i membre de la junta de l'AE, va denunciar actituds incíviques que es tradueixen en brutícia a les graderies i a la pista, així com la manca de personal que s'encarregui de controlar l'accés al recinte i de garantir-ne la seva neteja: "El personal del club, jugadors i jugadores i familiars hem de fer de conserges i de netejadors, cosa que no succeeix a cap altre pavelló del municipi". La pista, segons l'entitat esportiva, també té deficiències quant a la protecció d'elements que poden causar lesions; el sistema de drenatge en cas de pluja, i la contínua avaria de la caldera que submisnitra aigua als vestidors. "En un d'ells no hi ha aigua i a l'altre, només surt freda", va explicar Fuertes.

 

Resposta del govern

El regidor d'Esports, Salva Serratosa (ERC), va reconèixer al Ple que l'Ajuntament és conscient de les problemàtiques denunciades per l'AE Can Cuiàs i que algunes d'elles estan en vies de solució com és la reparació de la caldera, la instal·lació de focus per millorar l'enllumenat a l'entrada del recinte i la renovació de les xarxes de les porteries. L'edil, però, va afegir que d'altres qüestions són més complicades de resoldre. "La pista és oberta tant per a l'ús de les entitats esportives com del barri i, malauradament, sovint és objecte d'actes incívics", va dir Serratosa tot afegint que l'Ajuntament està estudiant mesures per protegir millor la instal·lació, actualment dotada de reixes i d'una porta que contínuament és forçada.

 

 

 

 

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari