L’AE Can Cuiàs organitza una sortida familiar per la llera del Besòs

L’excursió començarà aquest diumenge a les 11.30h a la plaça de l’Església

Dos infants entrenant amb els patins a les pistes de Can Cuiàs
Laura Grau

La secció de patinatge en línia de l’AE Can Cuiàs organitza aquest diumenge una sortida pel passeig que discorre paral.lel a la llera del riu Besòs fins a la desembocadura a Sant Adrià. L’excursió amb ròl.lers començarà a les 11.30h a la plaça de l’Església i és oberta a tothom. L’únic requisit per participar-hi és dur les proteccions de seguretat necessàries. La nova entitat a Can Cuiàs ha nascut aquesta temporada arran de la iniciativa d’un grup de veïns que està tenint una excel·lent acollida. Unes 150 persones s’han inscrit des del setembre a la recentment creada secció de patinatge en línia, que ofereix classes per a infants i adults i organitza sortides en grup per als cap de setmana. “És un esport social i familiar  que es pot practicar a qualsevol lloc”, ha indicat el promotor del projecte, Jorge Fernández, qui considera que l’èxit de la iniciativa és que “els patins enganxen, una vegada que n’aprens és més fàcil i ràpid desplaçar-se així”.

 

Patinar. Segons Fernández, en un parell de mesos es pot adquirir la tècnica imprescindible per patinar. Els dos primers conceptes que cal aprendre són com tirar-se a terra quan es perd l’equilibri i ser conscient de les limitacions individuals. “No hem de caure de cul, sinó cap endavant”, apunta Fernández, qui aconsella portar proteccions de seguretat als colzes, genolls i mans. En el cas dels petits, també és obligatori l’ús del casc.

Les classes per a adults es fan els dilluns i dimecres, de 20.30 a 22h, mentre que les sessions per als més petits són els dimarts i dijous, de 17.30h a 19h, a les pistes del barri. A més, el club també organitza cada mes un parell de sortides per als més grans i una altra familiar. La pròxima sortida familiar és aquest diumenge: “És oberta a tothom, sigui o no del club, perquè la nostra idea és fomentar les relacions entre les diferents entitats de la ciutat”, comenta Fernández. L’actualitat de la secció es pot seguir a través de facebook a l’adreça Club Roller Can Cuyàs.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari