L’AE Can Cuiàs perd a casa 1-4 contra la Fundació Terrassa

Segons el tècnic Toni Moreno, l’equip va pagar cara la falta d’intensitat defensiva a la segona part

El tècnic Toni Moreno parla dels aspectes tàctics amb la plantilla
Arxiu/Mario Azañedo
Toni Moreno, amb la mascareta negra, s'ha fet càrrec de l'equip per intentar capgirar la situació

L’equip masculí de l'AE Can Cuiàs va perdre a casa contra la Fundació Terrassa per 1-4, resultat que el situa al lloc novè de la classificació al grup 1 de la Primera Divisió, a la zona perillosa de descens. Segons l'entrenador Toni Moreno, el partit va ser molt igualat fins al principi de la segona part, quan l'equip visitant va iniciar una ofensiva i, en només dos minuts, va marcar tres gols seguits, situació que els de Montcada no van ser capaços de remuntar, malgrat algunes bones ocasions, però sense encert a porteria. "Vam pecar de falta d'intensitat defensiva i d'atenció en un moment clau del partit", ha reconegut el tècnic.

Segona Catalana

El FB Montcada va guanyar el Futsal Terrassa per 10-7 i s'ha situat a la tercera posició del grup 2, amb 6 punts. Al mateix grup, el FS Montcada B va perdre en el seu desplaçament a la pista del Safa Sabadell A per 3-2. D'altra banda, a Tercera, el Can Cuiàs femení va caure derrotat contra el Can Déu per 10-0 i es manté a la darrera posició del grup 2, amb cap punt.