L’AE Can Cuiàs presenta les seves seccions de futbol sala, patinatge, excursionisme i petanca

La presentació es farà aquest diumenge, a partir de les 17h, a la pista municipal del barri

L’AE Can Cuiàs presentarà aquest diumenge, a partir de les 17h a la pista municipal del barri, els integrants de les seves seccions de patinatge, futbol sala, excursionisme i petanca. D'altra banda, Mireia Téllez Nin, del Roller Can Cuiàs, va aconseguir la segona posició a la primera edició del torneig de patinatge de velocitat Manel Lahosa que es va disputar el 10 de setembre a Lliçà d’Amunt. La patinadora de l’equip infantil va ser quarta a la prova en circuit. Per la seva part, l’equip màster de velocitat format per Alberto López, Francesca Origa, Jorge de la Fuente, Jordi Lagares, Faust Nuñez i Héctor Cunillera va participar l’11 de setembre a la prestigiosa Marató P2P amb sortida des de Pamplona i arribada a Puente de la Reina (Navarra). Tots els corredors locals van millorar els seus temps en aquesta prova de 42 quilòmetres de distància.