L’Ajuntament i les entitats aposten per un nou format de la festa dels Premis Esportius

La idea és dissenyar un esdeveniment més obert i participatiu on els clubs tinguin més poder de decisió

Al final de l'acte, tots els premiats pujaven a l'escenari per fer una fotografia col·lectiva
Laura Grau

L’Ajuntament i entitats esportives del municipi s’han mostrat d’acord a modificar el format de la festa dels Premis esportius i orientar-lo cap a un model més obert, inclusiu i participatiu i on les entitats tinguin més poder de decisió. La darrera edició d’aquest esdeveniment va tenir lloc l’estiu del 2019, al Teatre Municipal.

Una desena de representants de clubs i associacions es va reunir el passat dijous amb el regidor i personal d’Esports, per tal de posar en comú la seva opinió respecte a aquest esdeveniment. “Vam consensuar que el model de reconeixements actual presentava mancances, com l’atorgament de la gran majoria de premis per mèrits competitius o l’aforament limitat i que cal modificar les bases dels premis”, ha explicat el regidor d’Esports, Gerard Garrido.

Vam consensuar que el model de reconeixements actual presentava mancances, com l’atorgament de la gran majoria de premis per mèrits competitius o l’aforament limitat i que cal modificar les bases dels premis

Gerard Garrido, regidor d’Esports

A la reunió, van sorgir propostes com la celebració d’un esdeveniment tipus mostra d’entitats, una jornada durant la qual la ciutadania conegui de cop l’ampli ventall esportiu de Montcada i Reixac. En aquest marc, l’Ajuntament atorgaria els reconeixements esportius i les entitats també tindrien més protagonisme, perquè n’atorgarien de propis. Des del consistori es va plantejar organitzar aquesta mostra a final o a inici de temporada. El següent pas a fer serà revisar les bases anteriors dels premis per tal que les entitats facin la seva aportació i la comuniquin al consistori.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari