L’Ajuntament lamenta els perjudicis que les reformes poden causar als abonats però les considera necessàries

Es descarta obrir la sala de fitness, tal com proposava Geafe, per motius de seguretat

El sostre de l'espai que acull les piscines és un dels elements a reparar
Jesús Abad
Es preveu que les obres estaran enllestides a mitjan setembre

“El tancament provisional de Montcada Aqua respon a la necessitat de reparar els problemes estructurals que té el complex per tal de garantir el bon funcionament de la instal·lació”, ha explicat el president de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME), Marc Rodríguez (PSC), en resposta al malestar expressat pels usuaris del complex esportiu a través de les xarxes socials. El projecte de reparació de les deficiències del Montcada Aqua, elaborat per tècnics municipals amb el suport de la Diputació, va ser aprovat en Ple el passat mes de maig i aleshores ja es va anunciar que els treballs començarien a l’agost. “Lamentem que la durada prevista sigui de tres setmanes però és el temps precís per dur a terme una actuació que, sens dubte, repercutirà positivament en el funcionament i la gestió de la instal·lació”, ha afegit l’edil.

Geafe, l’empresa que gestiona el complex, ha anunciat que no cobrarà la quota corresponent a les setmanes en què l’equipament estigui tancat, mesura que l’Ajuntament comparteix i valora positivament entenent l’esforç que aquesta assumeix. Quant a la possibilitat d’obrir la sala de fitness mentre durin els treballs, està totalment descartada. “La normativa de seguretat que s’aplica en aquest tipus d’intervencions obliga a què només hi puguin accedir els operaris i els tècnics; a més, les obres afecten tot el recinte”, ha explicat el president de l’Àrea de Política Territorial i Urbanisme, Juan Parra (PSC).

Mentre es fan els treballs, l’IME ha cedit el gimnàs i la piscina municipals del carrer Bonavista perquè els abonats de Montcada Aqua puguin fer activitats esportives.

El projecte de reforma de Montcada Aqua té un cost de més de 325.000 euros dels quals la Diputació n’aporta 165.000,  l’empresa que gestiona l’equipament, Geafe, n’assumeix 30.000 i la resta, es cobrirà amb l’aval que corresponia a la constructora de l’equipament, Triferca. La previsió és que els treballs estiguin enllestits el 15 de setembre.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari