L’aleví E del FB Montcada aconsegueix l’ascens a Segona Divisió

El conjunt local ha quedat campió del grup 47, amb 12 victòries i només una derrota

L'aleví E del FB montcada celebra l'ascens a Segona Divisió
FB Montcada
L'alegria es va desbordar entre els jugadors de l'aleví E del FB Montcada després de guanyar el Ripollet B
Un dels entrenador, Manolo Guerrero, s'abraça amb un dels jugadors tot just acabar el matx contra el Ripollet

L’aleví E del FB Montcada, entrenat per Gerard Soldevilla i Manolo Guerrero, s’ha proclamat campió del grup 47 de Tercera Divisió, després de superar l’EF Ripollet B per 4-2, a l’estadi de la Ferreria, a l’última jornada de lliga. Els montcadencs, que només necessitaven un punt per aconseguir matemàticament l’ascens, van lluitar de valent en un partit vibrant. A la primera meitat, el rival es va avançar al minut 8 amb un gol en pròpia del FB Montcada, però al 14, Erik Camargo va aconseguir l’empat a un i, al 21, Hugo López va fer el 2-1. El Ripollet va neutralitzar l’avantatge al minut 32, però Iker González (minut 49) i Hugo Fleta (59) van rematar el bon treball de l’equip local.

L’aleví E ha quedat campió de grup, amb 36 punts. Els montcadencs han sumat 12 victòries i només han encaixat una derrota contra el Roureda, el segon classificat, que ha quedat a dos punts dels montcadencs. El conjunt local ha estat el més golejador del grup, amb 80 gols, i el segon menys golejat, amb 19.