L’edició d’agost del Montcada Camina reuneix prop de 30 excursionistes

Un total de 27 persones van completar una ruta de 16 quilòmetres i 187 metres de desnivell positiu fins la Serra de Collserola

La sortida del cicle Montcada Camina 2019 corresponent al mes d'agost, que va tenir lloc el passat diumenge dia 4, va reunir 27 persones que van completar el recorregut de 16 quilòmetres que separen el Pavelló Miquel Poblet de la Serra de Collserola. Els participants van completar un itinerari amb 187 metres de desnivell positiu.

La propera sortida del Montcada Camina 2019, que impulsen El Cim i el CEAV amb la col·laboració de l'IME, tindrà lloc el proper 1 de setembre amb destinació a la serralada de Marina. El punt de partida de l'itinerari serà el pavelló Miquel Poblet i la marxa s'iniciarà a les 9h. Les persones interessades a fer la caminada es poden inscriure a la seu de l'IME (Tarragona, 32), al telèfon 935 650 999 o a través del correu electrònic [email protected]. Les inscripcions també es podran fer el mateix dia de la sortida, a les 8.30h, al punt d'inici. A banda de fer l'excursió, la serralada de Marina ofereix diverses opcions per poder passar bones estones envoltats de natura i d'elements històrics del municipi durant aquest estiu.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari