L’EF empata a Martorelles a 3 gols

Els locals no van fer un bon partit

L’EF Montcada s’ha despenjat una mica del lideratge del Grup 25 de Segona Divisió. Els nois que dirigeix Manuel Jiménez es troben a la tercera posició amb 16 punts, a cinc punts del líder, la PB Sant Celoni. El conjunt juvenil va empatar a tres gols a Martorelles en un enfrontament intens i amb polèmica arbitral. L’EF Montcada es va avançar en el marcador però, abans del descans, va empatar el rival. A la represa, el Martorelles va fer dos gols més (3-1) a manca d’un quart d’hora per al final. Els montcadencs no van llançar la tovallola i van reduir diferències en transformar un penal al minut 85. Al 90, va arribar l’empat en una jugada molt protestada pels locals. Malgrat haver sumat un punt i haver igualat un marcador advers, el tècnic reconeix que “l’equip no va jugar al nivell d’altres partits”.