L’EF Montcada acomiada l’any amb una derrota al camp de la Fundació UE Cornellà (2-1)

Les vermelles, que van acabar el partit amb una jugadora menys, van encaixar el gol de la derrota al minut 80

El sènior femení de l'EF Montcada no va poder acomiadar l'any 2016 amb una victòria i va perdre ahir a la nit al camp de la Fundació Unió Esportiva Cornellà (2-1). Les vermelles van encaixar un gol al primer minut de joc, però van poder empatar abans del descans gràcies a una acció d'Iris Barbé. Al minut 72, l'equip d'Antonio Moya es va quedar amb una jugadora menys per l'expulsió, amb targeta vermella directa, d'Ainara Talavera, acció que va provocar les protestes d'Oliver León, membre del cos tècnic que també va ser expulsat. Amb inferioritat numérica, les montcadenques van encaixar el gol de la derrota al minut 80. Tot i aquesta ensopegada, l'Escola de Futbol Montcada manté la quarta posició del grup 2n de Primera Catalana amb 24 punts i estan empatats amb el cinquè, el Soses Femení, que ha disputat un partit més.