L’EF Montcada aconsegueix l’ascens a Primera Divisió

L’equip s’ha proclamat campió del seu grup a falta de tres partits

L'equip juvenil de l'EF Montcada mostra la seva alegria després d'haver pujat a Primera Divisió

L’equip juvenil de l’EF Montcada ha aconseguit l’ascens a Primera Divisió després de guanyar aquest diumenge al camp del Santa Perpètua per 2-3, una victòria que li ha permès proclamar-se campió del Grup 25 a fata de tres jornades perquè acabi la competició. El matx va començar força bé per als interessos montcadencs, amb dos gols a la primera mitja hora de joc. Malgrat tot, el rival va reaccionar i, en cinc minuts, va igualar el marcador. El conjunt de l’Escola va quedar una mica tocat, però es va refer amb un gol de penal abans del descans. A la represa, hi va haver molts nervis, però l’equip de Manuel Jiménez i Carlos Estal va jugar molt seriós i segur de les seves possibilitats. En acabar el temps reglamentari, l’alegria va esclatar entre la plantilla, el cos tècnic i els nombrosos aficionats que van acompanyar l’equip en aquesta jornada. “No ha estat fàcil, però s’ha treballat molt bé, l’ascens és un premi a la constància”, ha indicat l’entrenador. Aquest és el primer ascens que aconsegueix un equip juvenil de l’EF Montcada en els seus 5 anys d’història.