L’EF Montcada creu que una possible unificació hauria d’estar dirigida per una nova junta

El club vermell respon amb un escrit al primer comunicat emès pel CD Montcada

L'Escola de Futbol Montcada ha emès un comunicat de resposta a l'escrit que fa uns dies va fer públic el CD Montcada sobre la possible unificació del futbol montcadenc. En primer lloc, el club que presideix Antoni Sánchez remet al procés d'unió del futbol base que es va signar l'any 2005 entre el CD Montcada i la desapareguda Escola de Futbol Can Sant Joan que va donar com a resultat el naixement de l'actual EF Montcada, "entitat que ha anat creixent any rere any amb jugadors que, en en més d'un 95%, són de Montcada i Reixac". En el seu escrit, el club vermell creu, sense citar el seu nom, que l'actual president del CD Montcada, Modesto 'Tato' Sanchís, s'ha encarregat de trencar aquest acord amb la creació, a les últimes temporades i de forma progressiva, de diferents equips de futbol base. Respecte a l'actual proposta que ha fet l'Ajuntament, l'EF Montcada dóna el seu suport a la unificació "sigui quina sigui la seva denominació o color" amb una sèrie de condicions: que tots els nens i nenes del municipi puguin jugar al futbol; que tots els diners aportats pels pares siguin destinat als més petits sense necessitat d'haver de pagar cap carnet de soci i sense que serveixin per finançar els equips sèniors i que s'esculli una nova junta amb membres de tots els clubs fusionats. Al mateix temps, l'EF Montcada considera que, "en cap cas, aquesta nova entitat pot arribar a ser presidida per la persona que mai ha cregut en la unificació del futbol base i que només veu en ella la possibilitat d'aconseguir un finançament per al seu equip sènior".

 

L'EF Montcada finalitza el seu comunicat donant resposta, segons el seu parer, als rumors que estan circulant sobre la seva situació actual i confirma que els membres de la seva junta, que segons diu en l'escrit treballen "de forma altruista i desinteresada", compliran amb el seu mandat i  que es tracta d'una entitat "de futbol formatiu, sense ànim de lucre, totalment sanejada i que no té cap tipus de deute".

 

Inscripcions. El dia 15 d'abril s'obre el termini per a la formació d'equips per a la temporada 2014-2015. Les inscripcions que es facin abans del 30 de juny tindran una bonificació econòmica i la data limit per poder apuntar-se serà el 5 de setembre. Per a més informació, es pot contactar amb el club a través de la pàgina web www.efmontcada.com, el correu electrònic [email protected], als telèfons 935 651 966/935 650 237/658 982 476, o, de forma presencial, als estadis de Can Sant Joan i de la Ferreria.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari