L’EF Montcada derrota l’AEC Manlleu (4-3) amb un gol de Nerea Talavera a l’últim minut

Les montcadenques han propiciat la tercera derrota de la temportada del segon classificat del seu grup

L’AEC Manlleu, que no perdia des del 13 de desembre, ha encaixat aquest migdia la seva tercera derrota de la temporada a l’estadi de Can Sant Joan contra el sènior femení de l’EF Montcada (4-3). Ha estat un partit molt intens que s’ha dedicit a l’últim sospir. El Manlleu s’ha avançat en el marcador al minut 23, però les montcadenques només han necessitat quatre minuts per empatar mitjançant Jennifer Jones. Amb l’empat a 1, s’ha arribat al descans. A la segona meitat, l’EF Montcada li ha donat la volta al marcador amb dos gols de Maria del Mar Fargas (63’) i Nerea Talavera (77’). L’AEC Manlleu ha reaccionat bé i ha empatat amb dos gols en els últims cinc minuts de partit (84’ i 89’), l'últim de penal. Quan semblava que el partit acabaria amb el repartiment de punts, ha arribat el gol de Nerea Talavera a la següent jornada, i en temps de descompte, que li dóna tres punts d’or a l’equip d’Antonio Moya que consolida la seva tercera posició del grup 3r de Primera Catalana i s’apropa, amb un partit menys, a 9 punts del segon, l’AEC Manlleu. "Hem recuperat moltes jugadores que eren baixa i això ho nota l'equip. Aquesta és una victòria molt important i hem de continuar partit a partit per finalitzar la lliga el més a dalt possible. Acabar entre els cinc primers en un grup tan complicat seria un gran èxit", ha valorat el tècnic, Antonio Moya.