L’EF Montcada femení aconsegueix la quarta victòria seguida amb una golejada contra el Mollerussa (7-1)

Repàs a la resta de la jornada competitiva per als equips locals

L'EF Montcada està vivint un gran moment de joc i resultats
Raúl Rivas

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
El sènior femení de l'EF Montcada suma quatre victòries seguides i aquest diumenge va aconseguir un nou triomf a l'estadi de Can Sant Joan contra el CFJ Mollerussa (7-1). El partit no va tenir gaire història, tot i que la primera meitat va ser més igualada. Al descans, les 'reds' guanyaven per 3 a 1 gràcies als gols d'Adriana Domínguez (10' i 44') i Anna Soto (36'). A la segona part, van arribar quatre gols més aconseguits per Nerea Rodríguez (52'), Ainara Talavera (57'), Pilar Pérez (70') i Anna Palau (85'). L'equip d'Antonio Moya consolida la seva quarta posició amb 15 punts, els mateixos que l'EF Tàrrega.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
L'UE Sant Joan-Atlètic encadena quatre jornades sense guanyar ni perdre i aquest dissabte va empatar el quart partit consecutiu al camp del CD Masnou (1-1). Els montcadencs es van avançar en el marcador al minut 33 gràcies a una acció de Marc Gracia. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans, però l'equip que entrena l'exfutbolista professional Walter Pandiani va poder empatar al 54'. El marcador ja es no va tornar a moure més i els de Can Sant Joan, que van veure el debut del nou fitxatge Javi Serrano, continuen a la tercera posició per la cua amb 8 punts.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada va tornar a la competició aquest diumenge i va sumar una nova victòria -la vuitena en vuit partits- al camp de l'At. Can Deu (1-3). El partit va començar molt de cara per als verds quan Jorge Borjano va inaugurar el marcador al minut 2. Abans de la primera mitja hora de joc, els sabadellencs va empatar i amb el 1 a 1 es va arribar al descans. El partit semblava encallat fins que es va produir el segon gol del CD Montcada, aconseguit per Cristian Vaca al minut 74. Al 82', José Luis Casillas va tancar sentenciar definitivament el matx amb el tercer gol. Després d'aquesta nova victòria, els verds, que tenen un partit menys que es jugarà el 16 de novembre, consoliden la segona posició amb 24 punts, a tres del líder, una UE Sabadellenca que ha guanyat els nou partits que ha disputat fins ara i que visitarà l'estadi de la Ferreria el proper diumenge. D'altra banda, el sènior femení del CD Montcada va golejar aquest diumenge el CF Capellades (4-1) gràcies als gols de Judith Ibáñez (29' i 80'), Marta Abellán (58') i Laura Bujalance (59') i puja fins a la novena posició del grup 2n de Segona Divisió, tot i que podria sumar tres punts més si el comitè de competició de la FCF li atorga la victòria del partit contra el CF Vilomara.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L'UD Santa María continua mostrant una gran nivell de joc i resultats i aquest dissabte va sumar la seva quarta victòria seguida contra el CF La Romànica (2-0). Després d'una primera meitat sense gols, el partit es va trencar a la segona part. Al 55', Genís Rosa va obrir el marcador i Santiago López va aconseguir, 20 minuts més tard, un segon gol que ja seria definitiu. L'equip d'Alfonso Torres consolida la setena posició amb 16 punts i atrapa l'At. Can Deu, que és sisè a manca de dues jornades per al derbi contra el CD Montcada.

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Tercera Catalana, Grup 1r
El Broncesval Montcada continua mostrant-se intractable en els seus partits com a local i aquest dissabte va aconseguir la seva tercera victòria al pavelló Miquel Poblet contra l'AE Centelles (9-7). Va ser un partit boig amb constants moviments en el marcador. Mario Litrán, al minut 4, va fer el primer gol, però el Centelles li va donar la volta en quatre minuts fins a l'1 a 2. Al 13', Marc Cárdenas va empatar i els montcadencs van poder marxar al descans amb una victòria per 4 a 2 gràcies a dues accions més del propi Marc Cárdenas (14') i Nacho Caño (19'). A la segona part, l'equip d'Álex Fernándes va mantenir la iniciativa en el marcador, tot i que el Centelles sempre va donar la cara, amb cinc gols més aconseguits per Nacho Caño (22' i 32'), Marc Cárdenas (30') i David Ortega (35' i 38'). Després d'aquesta nova victòria, el Broncesval puja fins a la vuitena posició amb 9 punts.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle es va retrobar amb la victòria aquest dissabte després de tres empats seguits amb un partit molt treballat contra l'H. Sant Cugat (30-27). Els montcadencs, que al descans guanyaven amb un avantatge de tres gols (16-13), sempre van portar la iniciativa en el marcador i van acabar lligant dos punts importants, tot i que els santcugatencs mai li van perdre la cara al partit. Chus Jiménez, amb sis gols, va ser el màxim golejador de l'equip lassal·lià que consolida la seva sisena posició amb 9 punts. D'altra banda, el sènior femení lassal·lià continua sense puntuar a Lliga Catalana i aquest diumenge va encaixar una nova derrota contra l'OAR Gràcia B, que tampoc havia guanyat encara, amb un contundent 25 a 33.

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de l'UB MIR està patint un sotrac de resultats i aquest diumenge va encaixar la seva quarta derrota seguida contra el segon classificat, l'FC Martinenc B (45-71). Els montcadencs, amb un balanç de dues victòries i cinc derrotes, baixen al quart lloc per la cua amb 9 punts, empatats amb altres quatre equips. D'altra banda, el sènior femení de l'UB MIR ha perdut els seus tres últims partits i aquest diumenge va caure contra el Lliçà D'Amunt 2 (28-64). Les montcadenques són terceres per la cua amb 6 punts i estan empatades amb altres dos equips.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è
L'AE Can Cuiàs continua sense poder guanyar i aquest dissabte va encaixar una nova derrota, la quarta en quatre jornades, a la pista de l'Amics del Pou-Nou Escorial B (3-1). La primera meitat va finalitzar sense gols i, a la segona, els montcadencs van arribar a empatar a 1 gràcies a una acció de José Luis Jiménez al minut 35'. Finalment, però, l'equip que dirigeix Matías Ruiz va rebre dos gols més i continua sent un dels dos cuers del grup amb 0 punts.

Futbol Sala. EF Montcada/CFS Montcada B. Segona Catalana, Grups 3r i 1r
Tot i que es va avançar en el marcador amb un gol d'Alejandro Ronco al minut 9, l'EF Montcada va encaixar una nova derrota a la pista de l'FSC Grups Arrahona B (4-2). Al descans es va arribar amb empat a 1 i, a la segona part, els sabadellencs li van donar la volta al marcador fins al 3 a 1. Jorge Ignacio Navarro va retallar distàncies per als montcadencs al minut 35', però l'Arrahona es va acabar emportant els tres punts. L'equip de José Luis Carrasco es manté penúltim amb 1 punts. D'altra banda, el CFS Montcada B continua sense puntuar al grup 1r i aquest dissabte va encanixar la seva quarta derrota seguida a la pista de l'AE Montmeló (4-2). L'equip de Xavi Romeo va poder neutralitzar el primer gol en contra gràcies a una acció de Jairo Martínez al minut 7, però va marxar al descans perdent per 2 a 1. A la segona meitat, el seu desavantatge es va ampliar fins al 4 a 1 i Víctor Sánchez, a l'últim minut, va deixar el marcador en el definitiu 4 a 2. Els montcadencs són cuers amb 0 punts i empatats amb altres dos equips.