L’EF Montcada guanya el derbi a la pista de l’AE Can Cuiàs (1-8)

Els vermells se situen, amb un partit menys, a set punts dels líders, que continuen sent els de Can Cuiàs

L'AE Can Cuiàs no ha pogut guanyar el derbi montcadenc
Rafa Jiménez

L’EF Montcada s’ha emportat la victòria al derbi montcadenc que s’ha disputat aquest dissabte a la tarda a la pista de l’AE Can Cuiàs amb un contundent 1 a 8. L’enfrontament entre els dos primers classificats del grup 4t de Segona Catalana de futbol sala s’ha decantat del costat dels vermells, que d’aquesta manera mantenen vives les seves opcions d’arribar a la primera posició que encara és a les mans de l’AE Can Cuiàs que havia encandenat deu triomfs consecutius.

El partit ja s’ha decidit a la primera meitat quan l’EF Montcada ha arribat al descans guanyant per 0 a 7 amb gols de Ferran Dragó, Alberto Fernández, en dues ocasions, Robert Martín, José Luis Carrasco y Sebastián Osuna. A la segona meitat, els locals han fet el gol de l’honor gràcies a un acció d’Eric Carretero. Abans del final, Alberto Fernández ha aconseguit el seu hat-trick particular per deixar el marcador en un definitiu 1 a 8.

Després d’aquest derbi, l’AE Can Cuiàs segueix com a líder amb 44 punts i l’EF Montcada manté la segona posició amb un desavantatge de set punts i un partit menys.