L’EF Montcada guanya el derbi contra el Can Cuiàs (0 – 5)

La rivalitat i diferència entre els dos equips no va evitar un bon ambient entre jugadors i afició

L'EF Montcada va demostrar la seva superioritat contra el FS Can Cuiàs amb nombroses ocasions de gol
Jesús Abad

L'enfrontament entre el FS Can Cuiàs i l'EF Montcada, que juguen en el grup 1 de la 2a Divisió Catalana, va evidenciar un incontestable 0 a 5. El primer gol va arribar en el minut 2 per mediació de Ricard Rodríguez, vuit minuts després va marcar Alberto Fernández (0-2). Ja en el minut 31, Sebastià Osuna va fer el tercer i quatre minuts més tard, novament Alberto Fernández faria el 0-4 fins que Ricard Rodríguez tornaria a marcar en el minut 39 deixant el resultat final amb el definitiu 0 a 5. L'entrenador de l'EF Montcada, José Luis Carrasco li treu importància al resultat final i reconeix que "el partit va ser tranquil, però s'ha de reconèixer que el Can Cuiàs està en formació i que el resultat és allò menys important. Va destacar el bon ambient entre els rivals". Per la seva banda, l'entrenador del Can Cuiàs, Matías Ruiz, admet la superioritat de l'equip visitant però destaca que va ser "un partit net. Una bona peça de toc per treballar per a un equip molt jove, sense experiència, però amb molta il·lusió i ganes d'aprendre".

Tots dos entrenadors coincideixen en assenyalar que la competició tot just acaba de començar i que s'ha de treballar molt per aconseguir bons resultats en els propers partits. Malgrat la contundent victòria del passat diumenge, Carrasco insisteix en què "ens falta anar introduïnt alguns jugadors i encara no estem al cent per cent del què podem arribar a oferir".