L’EF Montcada guanya el Sant Gabriel, el líder

En el minut 89 Adriana Domínguez va fer el gol de la victòria deixant el marcador en 2 a 1

El sènior femení de l’EF Montcada va demostrar ahir que continua sent un ferm candidat a guanyar la lliga. Les noies d’Adriano Bujalance li van plantar cara al líder, el Sant Gabriel, i van aconseguir una valuosa victòria que les situa ara terceres, a només tres punts del primer lloc de la classificació. En un inici de partit marcat per la pluja, les locals es van avançar en el minut 41, poc abans del descans, gràcies a un gol de Regina Lorenzo. A la represa, les visitants van fer la igualada i l’emoció es va mantenir fins al final. Quan només faltava un minut per acabar el temps reglamentari, Adriana Domínguez va desfermar l’alegria a l’estadi de Can Sant Joan fent pujar el 2 a 1 al marcador.