L’EF Montcada mereix més que una derrota amb el Martinenc (2-1)

Les jugadores han fet un gran partit, però els ha faltat el premi de puntuar

L’equip femení de l’EF Montcada ha perdut aquest diumenge en el seu desplaçament al camp del Martinenc per 2-1, en un matx intens que podria haver guanyat qualsevol dels dos conjunts. El rival s’ha avançat en el marcador al minut 23 i un altre tot just començat el segon període. Malgrat aquest desavantatge, les noies d’Antonio Moya no l’han perdut mai la cara al partit i han lluitat de valent per intentar treure un resultat positiu. Al minut 75, Georgina ha fallat un penal que havien comés sobre Eva. Al 80, Cris ha aconseguit batre la portera del Martinenc a la sortida d’un córner. “Hem perdut, però estic content perquè les jugadores es mereixen un 10 en actitud i en treball. Només ens ha faltat el premi”, ha indicat el tècnic.