L’EF Montcada obté una treballada victòria a Soses (1-2)

La portera Davínia ha salvat una clara ocasió del rival amb una gran aturada en la recta final

L’equip femení de l’EF Montcada ha aconseguit aquest diumenge una valuosa i treballada victòria al camp del Soses per 1-2. Les noies d’Antonio Moya han suat de valent per sumar els tres punts en un terreny de joc enfangat. Roni ha inaugurat el marcador al minut 25 en culminar una jugada combinada amb Nerea. A la represa, el conjunt lleidatà ha empatat el partit amb un gol de falta, però Nerea ha establert l’1-2 a passi de Laura. El Soses ha insistit per intentar igualar el marcador i, en un u contra u, la portera Davínia s’ha lluït amb una gran aturada que ha evitat l’empat a dos. A falta de cinc minuts, l’àrbitre ha expulsat una jugadora rival. La plantilla s’ha mostrat molt contenta per la victòria i, en especial, el seu entrenador, que ha lloat l’actitud de les jugadores. “Han treballat moltíssim en un camp ple de fang”, ha indicat Moya, qui ha destacat sobretot “la gran aturada de Davínia, que ens ha donat els tres punts”. L’EF Montcada continua segon al seu grup a la Primera Divisió. L’equip rebrà la pròxima jornada a casa la visita del Sabadell, el líder.