L’EF Montcada perd contra el Bellavista 3 a 2

Antonio Moya, satisfet amb l’actitud del seu equip malgrat la derrota

L’EF Montcada no ha pogut sumar cap punt al camp del Bellavista Milán, segon classificat del Grup Segon de Primera Divisió. Les montcadenques han perdut per 3 a 2 un matx en què s’han començat avançant a la primera part amb un gol de Laura. Les locals, però, han reaccionat ràpidament i han aconseguit l’empat amb el qual s’ha arribat al descans. Ja al segon temps, el Bellavista ha fet el 2 a 1 i, a continuació, n’ha marcat el tercer després d’una falta a favor de les montcadenques que l’àrbitre no ha xiulat. En la recta final del partit, un clar penal per mans a l’àrea ha permés Georgina marcar el definitiu 3 a 2. “Tot i el resultat, estic molt content de l’actitud de les meves jugadores que han donat la cara en tot moment, la llàstima és que no hem pogut derrotar l’únic equip del grup que ens quedava per batre”, ha dit l’entrenador de l’EF, Antonio Moya. El tècnic també ha criticat algunes decisions arbitrals que han perjudicat l’equip montcadenc, com ara l’expulsió de Nerea per dues targetes grogues “força discutibles”, ha afegit.