L’EF Montcada recupera el joc d’equip per vèncer el Soses (3-1)

Les locals han jugat amb una menys des del minut 3 per l’expulsió de la portera Lavínia

L’equip femení de l’EF Montcada s’ha retrobat amb el seu joc davant del Soses, a qui ha superat aquest diumenge per 3-1 al camp de Can Sant Joan. El matx no ha començat bé per a les locals, que han vist com al minut 3 es quedaven amb una jugadora menys a causa de l’expulsió de la portera Lavínia per tocar la pilota amb les mans fora de l’àrea. El rival ha aprofitat la superioritat numèrica per avançar-se en el marcador amb un gol al minut 18, però al 32 Mati ha aconseguit fer l’empat a un gol.

A la represa, l’entrenador, Antonio Moya, ha fet uns canvis que han donat frescura al joc de l’equip. Nerea ha fet una extraordinària centrada sobre Pili, que l’ha aprofitat fent el 2-1. Ja al 89, Roni ha culminat una contra de vaselina que suposat el definitiu 3-1. El tècnic s’ha mostrat molt content per la treballada victòria, però sobretot ha destacat el fet que “hem tornat a ser un equip”. A la pròxima jornada, l’EF Montcada visitarà el camp del Lourdes de Mollet.