L’EF Montcada remunta contra el Mercantil (3-2) i encadena tres victòries seguides

Amb gols d’Ainara Talavera (2) i Sandra de la Cruz, les reds van aixecar dos marcadors en contra

El sènior femení de l'EF Montcada va guanyar anit el partit ajornat que tenia contra el Mercantil (3-2) i que corresponia a la 16a jornada del grup 2n de Primera Catalana. Les 'reds' van demostrar una gran capacitat de reacció ja que van remuntar dues vegades un marcador en contra. El Mercantil es va avançar al minut 9 i amb el 0 a 1 es va arribar al final de la primera meitat. Ainara Talavera va empatar al 56', però les sabadellenques es van tornar a posar per davant en el marcador amb un gol aconseguit quatre minuts més tard. La reacció de les montcadenques va arribar a 20 minuts del final amb els gols de Sandra de la Cruz (73') i Ainara Talavera (82'). Amb aquest important triomf, l'equip de Yannick Llaugé encadena tres victòries consecutives i ja suma 27 punts amb un partit encara pendent contra el Soses Femení.