L’EF Montcada s’acomiada a casa amb una victòria contra el CE Sabadell (3-1)

És l’únic equip imbatut al seu camp a la segona volta

L’equip femení de l’EF Montcada s’ha acomiadat de la seva afició aquesta temporada amb una victòria davant del CE Sabadell per 3-1. Les locals han fet un bon partit, tot i que ja no es juga res. Al minut 20, Jesi ha inaugurat el marcador, però al 40 el rival ha igualat el resultat amb un gol després d’un córner.

En la segona part, l’Escola ha mantingut el domini de la pilota. Mati ha fet el 2-1 al 65 i, al 80, ha establert el 3-1 en aprofitar una excel.lent assistència de Rendón. L’EF Montcada ha estat l’únic equip del Grup Segon de Primera Divisió que no ha perdut cap partit a casa a la segona volta, amb 13 victòries i un empat. A la darrer jornada de lliga, l’Escola visitarà el camp de La Planada de Sabadell. “Un 10 per a les jugadores”, ha dit el tècnic, Antonio Moya.