L’EF Montcada, segona de la classificació

El conjunt local aconsegueix una destacada victòria a casa contra Les Garrigues per 5 a 4

Treballada victòria de l’EF Montcada a casa davant Les Garrigues pel resultat de 5 a 4. El públic va gaudir ahir d’allò més amb un partit força emocionant en què al llarg de la primera part les visitants van dur l’iniciativa en el marcador tot i que es va arribar al descans amb el resultat de 4 a 3. Al segon temps, les montcadenques van agafar les regnes ampliant diferències al minut 54, amb el 5 a 3, encara que Les Garrigues va tornar a anotar al 65. L’última mitja hora del matx el marcador ja no es va moure. Les golejadores del partit van ser Nerea Talavera, Adriana Domínguez (2), Carmen Yera i Jessica León. Amb aquesta victòria l’EF Montcada se situa segona de la classificació a 4 punts del líder, el Sant Gabriel.