L’EF Montcada s’endú el derbi contra el Cerdanyola (2-1)

El triomf permet a les locals avançar el rival i situar-se al quart lloc

L’equip femení de l’EF Montcada s’ha endut el derbi vallesà contra el Cerdanyola (2-1), en un partit molt igualat entre dos equips que estan a la part alta de la taula. Les noies d’Antonio Moya han fet un bon partit i han sumat tres punts que els han permès avançar el rival a la classificació i situar-se a la quarta posició. La primera part ha acabat amb empat a zero, tot i que, a la represa, Nerea ha avançat el Montcada al marcador amb un gols als primers instants. NOvament Nerea ha ampliat l’avantatge per a l’equip local, que ha respirat amb més tranquil·litat. Malgrat tot, el rival no ha tirat la tovallola i, al 80, ha reduït diferències en aprofitar el refús d’una falta. Als últims minuts, l’EF ha viscut alguns moments d’incertesa perquè el Cerdanyola ha pressionat molt amb l’objectiu d’aconseguir l’empat. L’EF Montcada ha dedicat la victòria a la jove de Can Sant Joan que la setmana passada va morir en accident de trànsit a la C-58. “Han vingut els seus pares a veure el matx i els hem volgut dedicar el triomf”, ha indicat el tècnic local, qui ha comentat que una de les jugadores, Laura Guzmán, és cosina germana de la noia que va perdre la vida.