L’EF Montcada supera el Lloreda per 4-0

Els locals van sentenciar el matx al primer temps

L’equip juvenil de l’EF Montcada va superar el Llerona per 4-0 en el matx disputat el 4 de desembre a l’estadi de la Ferreria. Els montcadencs, dirigits per Manuel Jiménez, van ser molt superiors al seu rival en tot moment, tot i que han jugat per sota de les seves possibilitats, segons el cos tècnic, menys els primers 20 minuts amb un 2-0 en el marcador que ha deixat bastant sentenciat l’enfrontament. La segona part no va tenir cap altra història destacable a excepció dels dos gols més que va marcar el Montcada, un resultat que deixa els locals a les primeres posicions de la taula. “Estem demostrant que a casa som un equip difícil de batre i l’actitud dels jugadors és molt bona”, ha indicat l’entrenador.