L’EF Montcada tanca la lliga amb una victòria contra La Planada (1-4)

El conjunt d’Antonio Moya ha estat el millor equip a casa, amb cap derrota

L’equip femení de l’EF Montcada s’ha acomiadat de la lliga al Grup Segon de Primera Divisió amb una victòria al camp de La Planada de Sabadell, el novè amb 39 punts, per 1-4. Les montcadenques, dirigides per Antonio Moya, han acabat en tercera posició amb 70 punts. El conjunt local ha estat el millor equip a casa aquesta temporada, ja que no ha perdut cap partit. Pel que fa al matx a Sabadell, a l’equip li ha costat entrar en joc perquè la superfície era de terra però, una vegada amb el ritme, ha començat a crear bon joc i disposar de bones oportunitats. La capitana, Georgina Vendrell, ha inaugurat el marcador en transformar un penal. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. A la represa, l’Escola ha ampliat la diferència, però el rival no ha tirat la tovallola, fent el 1-2. Malgrat el gol, l’EF Montcada no ha vist perillar el triomf en cap moment, amb dos gols més. A la segona part han marcat Mati (2) i Roni. Andrea Rius ha hagut d’abandonar el terreny de joc amb una lesió al genoll. “Estem molt contentes per la classificació, però crec que podríem haver quedat fins i tot primeres si no haguem perdut alguns punts contra rivals a priori assequibles”, ha indicat Pili, qui espera que la temporada vinent l’equip pugui comptar amb la mateixa plantilla i el mateix cos tècnic per donar continuïtat al projecte.