L’EF Montcada tanca l’any amb una derrota a Sant Andreu (1-0)

Les montcadenques van jugar bé, però no van aprofitar les clares ocasions

L’equip femení de l’EF Montcada ha perdut aquest dissabte al camp del Sant Andreu per 1-0 en el darrer partit de lliga del 2012. Les noies d’Antonio Moya van jugar bé i, malgrat que la possessió de pilota va ser favorable al rival, van jugar ordenades i van disposar de les ocasions més clares del partit. La sort, però, no va voler que l’esfèric entrés al fons de la xarxa, acabant el matx amb un únic gol del conjunt local marcat al minut 80. A més, el Montcada es va quedar sense la seva portera titular, Lavínia, que es va lesionar al minut 20, substituïda per Ana al primer temps i per Laura a la segona part. “Estic content per l’actitud de les jugadores, però el resultat ha estat negatiu”, ha indicat el tècnic, qui ha afegit que “el Sant Andreu ha alienat tres jugadores de l’equip nacional, un fet que adultera la competició”, ha criticat l’entrenador montcadenc. L’EF Montcada, que continua al quart lloc, tornarà a entrenar el pròxim 2 de gener.