L’EN guanya 16 medalles al Campionat Comarcal

La cadet Mireia Prats i el prebenjamí Martín Toldos obtenen el guardó de nedadors més complets

El prebenjamí Martín Toldos, amb la copa de nedador més complet de la seva categoria. Al costat, dos nedadors de l'EN Montcada que també van guanyar medalles
Sílvia Alquézar
Les grades de Montcada Aqua estaven plenes de gom a gom
Una de les nedadores de l'EN Montcada durant la competició a Montcada Aqua
La cadet Mireia Prats, de l'EN Montcada, ha guanyat el guardó de nedadora més completa en la seva categoria

L’Escola de Natació de Montcada ha aconseguit 22 podis a la final del Campionat Comarcal de Natació, que ha tingut lloc aquest dissabte a la piscina de Montcada Aqua. Per equips, Montcada ha acabat en tercera posició, darrera de Barberà i Cerdanyola, respectivament. A nivell individual, cal destacar el títol de nedador complet que han obtingut el prebenjamí masculí Martín Toldos i la cadet femení Mireia Prats.

D’altra banda, van guanyar la medalla d’or la prebenjamí Claudia Garrote (50m papallona), la cadet Eva Coy (100m papallona), la cadet Mireia Prats (100m braça i 100m lliures) i el prebenjamí Martín Toldos (25m braça). Per la seva banda, van assolir el guardó de plata l’infantil Daniel Gonzalo (100m papallona i 100m braça), la cadet Alba Molina (100m braça), l’aleví Marc Grau (50m lliures), l’infantil Marc Ribas (100m lliures), el prebenjamí Martín Toldos (25m papallona) i la prebenjamí Aina Artés (25m esquena). La medalla de bronze va ser per a l’aleví Marc Grau (50m papallona), el cadet Joan Grau (100m papallona i 100m braça), l’infantil Marc Ribas (100m esquena), el cadet David Alfaro (100m lliures), la benjamí Nadia Misas (25m papallona i 25m esquena) i el benjamí Nain Muñoz (25m braça). Per relleus, Montcada va ser la tercera en 4x50m lliures infantil i 4x50m lliures cadet.