L’EN Montcada finalitza a la segona posició per municipis

La final es va disputar el 25 d’abril i els montcadencs Marc Grau i Daniel Gonzalo han estat escollits com a nedadors complets a les seves categories

Una nedadora de l'EN Montcada, abans de saltar a la piscina durant la primera jornada dels Comarcals
Rafa Jiménez

L'Escola de Natació Montcada ha aconseguit la segona posició per darrera de l'EN Barberà del Vallès a la classificació per municipis del Campionat Comarcal de Natació que va finalitzar el 25 d'abril amb la disputa de la final a la piscina municipal Can Xarau de Cerdanyola del Vallès. Els montcadencs Marc Grau i Daniel Gonzalo han estat escollits com a nedadors complets a les categories infantil masculí i cadet masculí respectivament després de sumar les seves millors marques en els quatre estils (papallona, braça, lliure i esquena) a les quatre jornades prèvies a la final.

A la final disputada a Cerdanyola, i a la categoria infantil, Marc Grau i Claudia Garrote van guanyar els 100 metres lliures i els 100 metres papallona -en aquesta última prova va ser segona la també montcadenca Natalia Castro, qui va repetir el segon lloc als 100 metres braça. A la categoria aleví, Martí Toldos va ser el millor als 50 metres papallona -per davant de Daniel Marcos- i va arribar tercer als 50 metres braça, just darrera d'Eloy Quero, qui va guanyar els 50 metres lliures. Daniel Marcos també va aconseguir una segona posició en els 50 metres esquena. Entre les nedadores alevines, cal destacar les dues segones posicions de Nadia Misas en 50 metres esquena i papallona –per davant d'Aina Artés. A la categoria cadet, Daniel Gonzalo va assolir dues segones posicions en els 100 metres esquena i papallona. En aquesta mateixa prova, però a la categoria femenina, Laia Castiella també va ser segona. A les proves de relleus, l'EN Montcada va guanyar els 4×50 metres lliures a la categoria cadet mixta, va ser segona en els 4×50 metres lliures infantil mixta i tercera als 4×25 metres lliures aleví mixta.

Entre els més petits, cal destacar la victòria del pre-benjamí Lucas Zapata als 25 metres papallona i la seva segona posició als 25 metres lliures. La també pre-benjamina Carla Misas va obtenir dues segones posicions en els 25 metres papallona i lliures. En relleus, l'EN Montcada va acabar la segona cursa dels 4×25 metres lliures pre-benjamí mixta.

A la final dels Comarcals es van reunir més de 200 escolars de les categories pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet de cinc municipis que formen part del Consell Esportiu Escolar Vallès Sud: Barberà, Badia, Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac.