L’EN Montcada obté 16 podis a la Final Territorial celebrada a Sabadell

Tos els nedadors de l’equip local s’han classificat per a la final nacional que es disputarà el 4 de juny a Igualada

Representants de l'EN Montcada a la competició que es va disputar a Sabadell
Jordi Toldos

L’Escola de Natació Montcada va obtenir 16 podis a la Final Territorial dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que es va disputar el 20 de maig a les instal·lacions del Club Natació Sabadell. A la categoria juvenil, Marta Mérida va guanyar la cursa dels 100 metres papallona i també va ser tercera als 100 lliures. Martín Casado va ser segon als 100 braça. A la categoria cadet, Claudia Garrote va guanyar dues proves dels 100 metres papallona i lliures. Natalia Castro, que va acabar segona en els lliures, va ser la primera als 100 braça. Entre els cadets masculins, Marc Grau va guanyar els 100 lliures i va ser segon als 100 papallona mentre que Martín Casado també va ser segon als 100 braça. A la categoria infantil, Martí Toldos i Eloy Quero van guanyar als 100 papallona i lliures, respectivament. Nadia Misas va ser segons al 100 esquena i Eloy Quero, tercer als 100 esquena. A la categoria benjamina, Carla Misas va ser segona als 25 esquena. A la prova mixta de relleus, l’equip cadet va aconseguir la victòria als 4×50.

Tots els nedadors que van formar part de l’equip de l’EN Montcada, que es va completar amb la infantil Nadia Misas (4a als 100 lliures), l’aleví Arnau Bofill (4t als 50 esquena) i el benjamí Guillem Artés (4t als 25 esquena), es va classificar per a la Final de Catalunya que es disputarà el 4 de juny a Igualada.