L’EN Montcada obté 17 podis al Campionat Comarcal

La final es va disputar a Barberà

L’Escola de Natació de Montcada ha fet un bon paper al Campionat Comarcal, disputat el 17 d’abril al complex esportiu Can Llobet de Barberà del Vallès. L’equip montcadenc va aconseguir un total de 17 podis. En papallona, els benjamins Claudia Garrote i Marc Grau van ser segona i tercer, respectivament. D’altra banda, els infantils Eva Coy i Joan Grau van guanyar la medalla d’or, un guardó que també va aconseguir Lester Escrigues a la categoria cadet.

Més resultats. En esquena, la infantil Eva Coy i el cadet Miguel Pérez van obtenir el metall de plata a les seves respectives categories. Pel que fa a la modalitat de braça, les infantils Mireia Prats i Alba Molina van ser primera i segona al seu grup, mentre que l’infantil Carlos Díaz va guanyar la medalla de plata. En lliures, l’aleví Marc Ribas va obtenir el guardó d’argent, un podi que també va aconseguir la infantil Mireia Prats. A la categoria cadet, Miguel Pérez va ser bronze.

En relleus, l’EN Montcada va quedar en segon lloc a la prova dels 4×50 lliures cadet, mentre que en benjamí, aleví i infantil va acabar a la tercera posició. Les pròximes cites són el torneig Territorial, que es farà el 8 de maig i la final del Campionat de Catalunya que tindrà lloc el 23 de maig, a Palafrugell.